Møt Arbeidstilsynet på Arendalsuka

Publisert 10.08.2023 - Lesetid: 2 min

Arbeidstilsynet deltar med stand på årets Arendalsuke for å fremme at godt arbeidsmiljø er en forutsetning for trivsel, produktivitet og motivasjon på jobb.

Illustrasjon av mennesker som reiser henda i været.

HVORDAN SKAPER VI ET GODT ARBEIDSMILJØ?: Møt Arbeidstilsynet på stand under Arendalsuka og snakk arbeidsmiljø! ILLUSTRASJON: Arbeidstilsynet

– På Arendalsuka ønsker vi å belyse betydningen av et godt arbeidsmiljø og hvordan IA-avtalen kan være en veiviser mot et mer helsefremmende arbeidsliv. Det handler om å skape trygge og inkluderende arbeidsplasser som ivaretar ansattes fysiske og psykiske helse, sier seksjonsleder Monica Varem Pettersen i Arbeidstilsynet.

Vi ønsker å dele kunnskap og inspirere til bedre arbeidsmiljøpraksis på vår stand under uka. Ikke-optimalt arbeidsmiljø koster Norge 75 milliarder årlig, ifølge Oslo Economics (2018). Arbeidsmiljø handler om selve arbeidet. Det handler om hvordan man organiserer, planlegger og gjennomfører arbeidet.

Kom innom vår stand for å snakke arbeidsmiljø

Har du har et godt eksempel på hvordan din arbeidsplass har forbedret arbeidsmiljøet, eller kanskje du lurer på hvilke tiltak som kan være nyttige for å skape et godt arbeidsmiljø? Er det forskjell på trivselstiltak og tiltak for å bedre arbeidsmiljøet?

Kom innom vår stand for å snakke arbeidsmiljø! Ansatte fra Arbeidstilsynet er tilgjengelige for å lytte, svare på spørsmål, inspirere, og veilede om hvordan dere kan jobbe kunnskapsbasert med å utvikle og forbedre arbeidsmiljøet.

Om Arendalsuka

  • Arendalsuka er en demokratisk møteplass for alle som er engasjert i samfunnet vi lever i. 
  • Rundt 1700 arrangementer og 200 stands fyller Arendal sentrum i fem dager i august hvert år.  
  • Den arrangeres i år fra 14. til 18 august. 

Relaterte artikler

Illustrasjonsbilde av ulike bransjer fra Arbeidsmiljøportalen.

VERKTØY FOR ARBEIDSMILJØET: Arbeidsmiljøportalen er et resultat av Arbeidsmiljøsatsingen i IA-avtalen. ILLUSTRASJON: Arbeidsmiljøportalen.no

Nyhet

IA-avtalen forlenges

Regjeringen og partene i arbeidslivet er enige om å forlenge dagens IA-avtale med to år.

Publisert 03.11.2022
Lesetid: 2 min