Webinar bygg og anlegg: Bedriftshelsetjenesten – utgift eller investering?

Webinar

Tilknytning til bedriftshelsetjeneste er lovpålagt for bygg- og anleggsbransjen. Hvordan kan dette bli en verdifull investering, og ikke bare en kostnad? Det skal vi svare på i dette nettmøtet.

  • Når: 13. april, kl. 09.0009.30 
  • Hvor: arbeidstilsynet.no/webinar 
  • Påmeldingsfrist: 22. april kl. 10.00 

Meld deg på webinaret her

Innhold  

Mange virksomheter i bransjen benytter ikke fagkunnskapen til bedriftshelsetjenesten de uansett betaler for. Den brukes ikke nok, og ikke til de rette tingene. I tillegg til at de har spesialkompetanse på arbeidshelse, er det også lovkrav om hva de skal bistå med. 

I dette nettmøtet møter Anna Tennfjord som jobber i en bedriftshelsetjeneste med bygg- og anleggsbransjen. Hva gjør at samarbeidet fungerer og gir en merverdi for virksomhetene? Hvordan kan bedriftshelsetjenesten bistå virksomheten med å lykkes med det systematiske HMS-arbeidet? 

Vi skal også møte Lasse Walquist som er inspektør for bygg- og anleggsbransjen i Arbeidstilsynet. Han skal fortelle oss hva loven krever av samarbeidet med bedriftshelsetjenesten, hvilke reaksjoner som gis på tilsyn, og eksempler på hva godt samarbeid kan føre til. 

Målgruppe   

Hovedmålgruppe for nettmøtet er ledere, verneombud og tillitsvalgte i bygg- og anleggsbransjen, men er åpent for alle. 

Påmelding   

Webinaret er gratis, men meld deg gjerne på slik at vi kan  sende deg en påminnelse før start og varsle deg ved eventuelle endringer. Du kan følge sendingen direkte på arbeidstilsynet.no/webinar.     

Dersom du ikke kan delta på oppsatt tidspunkt, kan du se webinaret i opptak på samme sted når det er ferdig tekstet.  

Velkommen! 

Se også: 

Mann som jobber i stillas