Samling: Bedriftshelsetjenesten i Bergen

Scandic Bergen City, torsdag 10. februar 2022

Bedriftshelsetjenesten er viktig i det forebyggende arbeidsmiljøarbeidet. Vi ønsker derfor å jobbe sammen med dere slik at vi i fellesskap kan bidra til at virksomhetene jobber enda bedre med eget arbeidsmiljø.

Målet for samlingen er felles erfaringsdeling, og vi ønsker å høre om erfaringene dere gjør dere ute i virksomhetene. Vi vil informere om våre prioriteringer for 2022, og vise nye verktøy som vi håper dere kan ha nytte av i deres forebyggende arbeid.  

MELD DEG PÅ HER OBS! For øyeblikket er arrangementet fulltegnet. Vi jobber med å undersøke kapasitet på hotellet/møterom, samtidig som vi må forholde oss til avstandskrav og andre smittevernsregler. Du kan registrere deg for å bli satt på venteliste. Da vil du få beskjed hvis vi kan øke antall, eller det er noen som melder seg av.  

Når og hvor

Samlingen finner sted 10. februar 2022 på Hotel Scandic Bergen City. Vi starter med lunsj klokken 11.00 og avslutter klokken 15.45. Deltakelse og lunsj er gratis, transportkostnader dekkes ikke.   

På samlingen møter du representanter fra Arbeidstilsynet, Regionale verneombud og NAV Arbeidslivssenter.

PROGRAM FOR SAMLING (pdf)

Målgruppe

Målgruppen for denne samlingen er bedriftshelsetjenester i Bergensområdet.

Velkommen! 

Illustrasjon av to mennesker med to snakkeboble med et spørsmålstegn og et utropstegn

Smittevern  

Vi forutsetter at alle følger myndighetenes smittevernsråd, og selvfølgelig avlyser ved sykdom. Samlingen vil bli flyttet hvis smittesituasjonen tilsier det.