Arbeidsmiljø i en digitalisert tid

Sted: Quality Hotel Panorma, Trondheim
28/09 2017 kl. 09:00

Arbeidstilsynet og NAV arrangerer konferanse 28. september i Trondheim med tema arbeidsmiljø i en digitalisert tid.

 

Kunnskap om hvordan digitalisering påvirker arbeidslivet er viktig både for verdiskapning og arbeidsmiljøutvikling. Arbeidstilsynet, bedriftshelsetjenester og NAV inviterer deg som er leder, tillitsvalgt eller verneombud, jobber med HR eller ansatte i bedriftshelsetjeneste til faglig påfyll og inspirerende bedriftseksempler.

Program

Foredrag og bedriftseksempler:

  • Arne Krokan, Professor i sosiologi og digital markedsføring hjelper oss til å forstå hvordan teknologi og digitalisering, medfører grunnleggende endringer og påvirker bedrifters forretningsmodeller, organisering og arbeidsmiljø.
  • Jan Norman Bjørkmo, Organisasjonspsykolog ved Stamina Census, er opptatt av menneskets forutsetninger for å prestere. Han snakker om «hvordan skape engasjement og unngå negative effekter av stress i fremtidens arbeidsliv?»
  • Lucie Katrine Sunde-Eidem, HR-direktør ved Eiendomsmegler 1 deler praktiske erfaringer fra en arbeidsplass som jobber strukturert med forbedring av både arbeidsmiljø og forretningsmodell for å imøtekomme digitalisering og kundens nye krav.
  • Hanne Mari Hindklev, Røros Produkter AS har igjennom de siste årene, digitalisert produksjonen for å møte stadig skjerpede krav fra markedet og for å ivareta konkurransekraften i forhold til mer effektiv produksjon. Hva betyr dette i realiteten for bedriften og hvilke erfaringer har de gjort seg?

Påmelding

Meld deg på her: nav.no/kurs

Kr 1000 inkl. lunsj.